Azt mindenki tudja, hogy a párválasztásnál vagy egy állásinterjún milyen döntő jelentőségű az első benyomás. Ugyanígy van ez akkor is, ha terméket vagy szolgáltatást választunk magunknak. Döntéseink többségét ugyanis ugyanis érzelmi alapon hozzuk meg. Szívesebben veszünk meg olyan terméket, amiben jobban bízunk. A jó arculat pedig profizmust áraszt és növeli a bizalmat.

Ha személyesen árulod a portékádat egy piacon, akkor a vásárlók találkoznak Veled, és a termékedet összekötik az arcoddal. Ha viszont nincs meg ez a közvetlen kapcsolat, akkor szükséged van egy “arcra”, ami Téged helyettesít. Mert a vevő nem csupán a terméket nézi. Az is fontos, hogy azt kitől veszi meg. A logó jelképezi a vállalkozást, közvetíti a szemléletmódját.

Fontos, hogy a logód könnyen megjegyezhető, jól felismerhető és egyedi legyen, hogy róla mindenkinek a Te vállalkozásod jusson az eszébe. Ezenkívül legyen egyszerű, nem túl aprólékos, hogy jól olvasható maradjon kis méretekben is, valamint nem árt, ha fekete-fehérben is használható.

 

Áraim:

Logóterv: 22 ezer Ft-tól

Névjegykártya: 5 ezer Ft-tól

Levélpapír + boríték: 9 ezer Ft-tól

 

Az árak tájékoztató jellegűek. A különböző egyedi igények miatt csak az első egyeztetések után tudok végső árat mondani.

Kérj tőlem árajánlatot!

 

Árajánlatot kérek